jacklyn van der vijver

Verkopen kun je leren, dat deed ik ook. Het is net als fietsen, je leert het met hulp en als je het eenmaal kunt, dan verleer je het nooit meer.

In 2013 startte ik als ondernemer en een jaar lang had ik nauwelijks klanten, want het lukte mij bijna niet om mijn diensten te verkopen. Ik vond de verkoopgesprekken ontzettend lastig.

Ik ga sowieso niet makkelijk in gesprek met iemand, laat staan om te gaan verkopen. Maar ik wist dat het beter zou gaan als ik juist dát zou leren, dus ik ging een verkooptraining doen.

Door die training begon de sneeuwbal te rollen. Ik leerde over high-end sales en ondernemen en ging begrijpen wat ik anders moest doen. En het werkte, ik ging sales zelfs leuk vinden. Om het nog beter te leren ging ik ook salesgesprekken doen voor succesvolle ondernemers met high end coachingsprogramma’s. Ook dat ging goed, erg goed! En dat nieuws verspreidde zich als een lopend vuurtje. Andere coaches belden mij om te vragen of ik voor hen de sales wilde gaan doen.

Met bewezen verkooptechnieken sta je zelfverzekerd in je mooie schoenen tijdens gesprekken met mogelijke opdrachtgevers. En dát levert klanten op. Ik paste de technieken zelf ook toe op mijn eigen onderneming en mijn diensten goed verkopen lukte vanaf toen niet alleen, maar werd ook echt leuk. Elke potentiële klant die contact zocht via mijn website werd een klant. Omgerekend is dat een conversie van 100%. Daar ben ik supertrots op want ik had mijn doel bereikt om te leren mijzelf te verkopen, en ver boven mijn verwachting.

Sales werkt wanneer je weet WAT je moet zeggen tijdens gesprekken, en WANNEER je iets moet zeggen. Ik leer je de verkoopvaardigheden die je daarvoor nodig hebt. Zodat ook jij kunt toewerken naar die 100% conversie binnen jouw bedrijf.

"Ik sloeg stappen over in het verkoopproces waardoor mijn potentiële klanten afhaakten." Elaine

En wie ben ik dan?
Jacklyn van der Vijver. Geboren in 1980, vrouw van Patrick en moeder van Jade en Amber. Allebei kostbare edelstenen en pareltjes in Gods hand. Ik ben gevoelig en een extraverte introvert. Dat maakt het voor mij lastig om in gesprek te gaan, terwijl juist niemand dat verwacht. Ik hoor wat je zegt en merk het direct als je niet overtuigd bent van wat je zegt. Ik kan me helemaal inleven in jouw klant. Zodat ik precies weet welke teksten voor jou werken.

Ik draai op koffie en heb ontdekt dat hardlopen heerlijk is als je het goed doet. Lekker koken, eten en drinken met familie en vrienden vind ik heerlijk. Ik ben een strand mens. Ik woon er vlak bij en ben er vaak te vinden. Om te werken, relaxen, sporten… heerlijk.

jacklyn van der vijver

"Nu ik weet waar ik op moet letten, pas ik de verkooptechnieken ook voor mijn klanten toe. Die zijn daar heel blij mee." Jeanette

En wat weet ik dan van verkopen?
Met een achtergrond in de IT bij een multinational begrijp ik hoe het werkt bij grote bedrijven. Als interieurontwerper en Tupperware consulente heb ik ervaring in de in de particuliere markt. Als salescoach verkoop ik aan zelfstandige ondernemers en aan hoogopgeleide professionals. De prijzen variëren van enkele tientjes tot duizenden euro’s per product. Ik ben in alle markten thuis en kan jou zeker helpen om jouw diensten te verkopen.

Ik leer jou hoe je zelfverzekerd en overtuigend bent tijdens je verkoop gesprekken. Met waardevolle lessen van andere ondernemers en goede verkooptechnieken die je direct kunt toepassen. Start met mijn ebook en je zult direct resultaat zien.